Steeds op maat

Geen standaard formules. Alles op maat. Op die manier brengen wij het restaurant-gevoel naar jou thuis of bedrijf om zo samen met jullie gasten te genieten van een ongedwongen sfeer in een huiselijk kader.

Ons serviceteam staat klaar om u en uw gasten volledig te ontzorgen. Vanaf het moment dat u aan tafel gaat, zorgen wij voor een vlekkeloze bediening. Wij voorzien het porselein, zodat elk gerecht perfect gepresenteerd wordt. Glazen, bestek en tafellinnen mogen jullie verzorgen, wat zorgt voor een persoonlijke touch aan de tafelsetting. U kunt ook kiezen voor een full service-optie, waarbij wij alles voor u regelen, inclusief tafellinnen en glazen.

private dining

PRIVATE DININGS

Bij Le 5ième brengen we de verfijning en het comfort van een exclusief restaurant naar de intieme setting van uw eigen huis of een locatie naar keuze. Onze private dining service wordt op maat gemaakt voor gezelschappen vanaf 8 personen en biedt u een onvergetelijke culinaire ervaring.

Onze service is ideaal voor directievergaderingen, bijeenkomsten van de raad van bestuur, aandeelhouders-vergaderingen, en elke andere belangrijke zakelijke ontmoeting. Wij bieden de culinaire ondersteuning die uw evenement onvergetelijk maakt.

 

GROTE Feesten

Feesten en recepties tot +/- 200pers.

Elk feest is uniek. Daarom bieden we op maat gemaakte cateringoplossingen voor feesten en recepties tot ongeveer 200 personen. Staat er binnenkort een bruiloft, een bedrijfsfeest, een verjaardag of een jubileum op de planning? Wij zorgen ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt.

Samen met u plannen we elk detail zorgvuldig, zodat alles perfect aansluit bij uw wensen en onze hoogwaardige huisstijl. Bij ons geen standaardformules, maar een persoonlijke aanpak waarbij we elk menu afstemmen op het seizoen en uw specifieke verwachtingen.

 

gastronomie-op-bedrijf

OP uw BEDRIJF

Een lunch of diner van Le 5ième kan volledig worden verzorgd op kantoor. Dat is culinair genieten zonder zorgen. U bespaart kostbare tijd doordat u uw klanten in een vertrouwde omgeving kunt ontvangen.

Vergader in alle discretie verder terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd, speciaal bereid om aan al uw culinaire wensen te voldoen. Van uitgebreide buffetten tot verfijnde 2- of 3-gangen lunches en diners, compleet met bijpassende wijnen, wij zorgen voor een gastronomische ervaring die uw bijeenkomst perfect aanvult.

BBQ formules

Sinds 2023 verzorgen wij een overheerlijke barbecue-ervaring om uw tuinfeesten te verrijken. Wij zorgen voor een complete en smaakvolle barbecue waar iedereen van zal genieten.

We zorgen voor het bakken van het vlees of de vis.

De bijgerechten, sausen alsook brood worden door ons aangeleverd.

Reeds samengewerkt met

Vestio
Tribu
Licata
Siematic
Provincie Limburg