slider3
Private dining –

Exclusief dineren

Bij Le 5ième brengen we de verfijning en het comfort van een exclusief restaurant naar de intieme setting van uw eigen huis of een locatie naar keuze. Onze private dining service wordt op maat gemaakt voor gezelschappen vanaf 8 personen en biedt u een onvergetelijke culinaire ervaring.

Zoals u het verkiest

Kies uit een uitgebreid à la carte menu of laat u verrassen met een zorgvuldig samengesteld menu van 3- tot 8-gangen. Elk gerecht wordt met passie bereid, met gebruik van de beste ingrediënten van het seizoen. Wij zorgen voor een gastronomisch avontuur waar u ten volle van kan genieten.

Volledige service

Ons serviceteam staat klaar om u en uw gasten volledig te ontzorgen. Vanaf het moment dat u aan tafel gaat, zorgen wij voor een vlekkeloze bediening. Wij voorzien het porselein, zodat elk gerecht perfect gepresenteerd wordt. Glazen, bestek en tafellinnen mogen jullie verzorgen, wat zorgt voor een persoonlijke touch aan de tafelsetting. U kunt ook kiezen voor een full service-optie, waarbij wij alles voor u regelen, inclusief tafellinnen en glazen.

Uitmuntende wijnen

Door ons geselecteerd of uit eigen kelder.

Een voortreffelijk diner wordt pas echt compleet met een lekkere wijn. Wij bieden een selectie van heerlijke champagnes en wijnen die perfect passen bij elk gerecht. Maar u bent ook van harte welkom om wijnen uit uw eigen kelder te serveren. Wij staan klaar om u te adviseren bij de perfecte wijnkeuze.

Een unieke ervaring

Elke private dining ervaring wordt op maat uitgewerkt. We luisteren naar uw wensen en voorkeuren, en creëren een diner dat volledig is afgestemd op uw gelegenheid en gezelschap. Van intieme diners tot feestelijke gelegenheden, wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire beleving die uw gasten nog lang zal bijblijven.

Vrijblijvend advies

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw diner in te plannen. Wij kijken ernaar uit om u en uw gasten te verwennen met een avond vol culinaire hoogstandjes en goede service.