LE5IEME_WEB-01
BBQ op niveau

Smaakvolle BBQ

Sinds 2023 verzorgen wij een overheerlijke barbecue-ervaring om uw tuinfeesten te verrijken. Wij zorgen voor een complete en smaakvolle barbecue waar iedereen van zal genieten.

Volledige BBQ-service

Onze BBQ formules zijn ontworpen om u volledig te ontzorgen, zodat u kunt ontspannen en genieten van uw feest. Wij zorgen voor het bakken van het vlees of de vis, zodat u altijd verzekerd bent van perfect gegaarde gerechten. Onze chefs hebben jarenlange ervaring en gebruiken de beste technieken om de smaak en kwaliteit van elk stuk vlees of vis te garanderen.

Uitgebreide bijgerechten en sauzen

Naast het grillen van het vlees en de vis, verzorgen wij ook een uitgebreid assortiment aan bijgerechten. Van frisse salades tot hartige aardappelgerechten, onze bijgerechten zijn de perfecte aanvulling op uw barbecue. Bovendien leveren wij diverse smaakvolle sauzen en vers brood.

Vrijblijvend advies

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw diner in te plannen. Wij kijken ernaar uit om u en uw gasten te verwennen met een avond vol culinaire hoogstandjes en goede service.